Korte update eind September

      Reacties uitgeschakeld voor Korte update eind September

Korte update

Ondertussen hebben er weer veel activiteiten plaats gevonden sinds de laatste update:

  • Gehoorzaamheidswedstrijd: De organisatie van de Gehoorzaamheidswedstrijd op 26 Augustus 2017 is weer succesvol afgesloten. Het is weer een leuke dag geweest met meer als 200 deelnemers. Er zijn een aantal foto’s toegevoegd aan het foto album. Er zijn ook gedurende de gehele dag foto’s gemaakt die binnenkort ook online zullen worden gezet.
  • Voorbereidingen op het WUSV-WK in Tilburg: De voorbereidingen voor onze WK – deelnemer Luc lopen momenteel op hoge toeren. Vanaf woensdag 4 Oktober tot zaterdag 8 Oktober 2017 vindt in het Willem-2 stadion te Tilburg (NL) het WK plaats. Verschillende WK – deelnemers zijn / komen bij ons op bezoek in de voorbereidingen.Hierbij wensen we Luc en Mats alvast enorm veel succes en hopelijk kunnen ze de 17de plaats van vorig jaar verbeteren.
  • Mosselfeest: de voorbereidingen voor ons jaarlijkse mosselfeest op zondag 26 November 2017 zijn ondertussen weer begonnen.
  • IPO – examen op 22 Oktober 2017: 10 deelnemers van onze eigen club zijn zich aan het voobereiden voor het IPO – examen op 22 Oktober 2017. Er is nog wat werk te doen, echter we hopen dat iedereen zal slagen.