Update oktober 2019

      Reacties uitgeschakeld voor Update oktober 2019

Na een tijdje van relatieve rust even een kleine update over de laatste maanden:

  • Er is in de afgelopen maanden ontzetten veel werk verricht om onze oefenterreinen weer helemaal in orde te brengen na de grote verhuis. Nieuwe lichtmasten zijn gemaakt en geplaatst, terreinen geëgaliseerd en ingezaaid met nieuw gras, hekwerk geplaatst, toestellen gemaakt en aangepast etc. Het gehoorzaamheidsveld ligt klaar om ook opnieuw ingezaaid te worden – dus ook daar is het einde in zicht.
  • Gehoorzaamheidswedstrijd 4B op zaterdag 24 augustus 2019: ik denk dat we zeker mogen stellen dat de jaarlijkse wedstrijd voor sectie 4B weer een enorm succes is geworden. De organisatie stond als een huis, wat er dan ook voor zorgt dat de gehele dag in een goed ritme en in een goede atmosfeer verloopt met vele blijde gezichten.
  • Examen / wedstrijd VVDH Kringgroep 02 op 13 oktober 2019: Hier mogen we als club extra trots op zijn. In totaal 10 deelnemers hebben op deze dag hun beste beentje voorgezet, waarvan 9 van onze eigen vereniging, om onder keurmeester Guido Quinten te proberen succesvol het examen / wedstrijd IGP BH / IGP 1, 2 of 3 certificaat te behalen. Alle deelnemers zijn dan ook geslaagd met mooie resultaten!
  • Voorbereidingen Mosselfeest 2019: op zondag 24 november 2019 vind ons jaarlijkse Mosselfeest plaats. Ondertussen zijn alle voorbereidingen gestart om ook deze dag weer tot een succes te maken. Wij hopen dan ook op talloze eters!
  • Sinterklaasfeest op 30 november 2019: ook dit jaar komt sinterklaas met zijn pieten weer langs bij ons op de club. We hebben reeds contact gehad en Sinterklaas heeft toegezegd dat hij rond 18 uur a 18u30 bij ons op de club langskomt voor alle kinderen (groot en klein).