Er is weer veel gebeurd in Oktober ……

      Reacties uitgeschakeld voor Er is weer veel gebeurd in Oktober ……

Er is weer heel veel gebeurd de laatste weken, waardoor het dus hoog tijd is voor een update:

  • Luc heeft met Mats deelgenomen aan het WK voor Duitse Herders(4-8 Okt) te Tilburg (NL). Het duo liet een mooie oefening zien, echter het zelfstandig opstaan bij het afliggen heeft jammer genoeg zeer veel punten gekost. De volgende dag stond het pakwerk op het programma. Op zich lieten ze een mooie oefening zien, met hier en daar wat kleine foutjes. Echter bij het stellen heeft Mats zich ergens pijn gedaan waardoor het lossen erg moeilijk werd en Luc 2 commando’s nodig had. Dit heeft erg veel punten gekost. De volgende dag stond dan het speuren op het programma, echter Mats kon niet verder door een blessure, waardoor Luc jammer genoeg gedwongen was om zich af te melden.

 

  • Valérie heeft met 2 honden deelgenomen aan het examen in Kaulille op 14 oktober 2017. Met Prada heeft ze hier succesvol de Begeleidingshond (BH) behaald, en met Zena haarIPO-2.

 

  • Op 22 oktober 2017 was het dan tijd voor onze jaarlijkse IPO-examen / wedstrijd. Dit was een enorm leuke dag met 10 deelnemers van onze eigen club. Bijna iedereen (helaas voor Marc) is geslaagd en lieten heel erg mooi werk zien. Hieronder de uitslag. Ook zijn er in het fotoalbum een aantal foto’s van deze dag toegevoegd.

Uitslag:

wedstrijdformulier 22 oktober 2017 punten – invulblad resultaten